Nalazite se: Početna

Mateo Rodin je novi član našičkog Nexe-a

 

Rodin maglaj 620

 

Mateo Rodin, nakon što je dvije godine proveo u francuskom Nancy-ju, potpisao je ugovor s doprvakom Hrvatske RK Nexe iz Našica. Ovu informaciju nam je potvrdio sam Mateo, a i klub iz Našica je istu objavio na svojoj web stranici.

 

To je novi iskorak u karijeri Matea Rodina jer klub iz Našica je stalni sudionik Seha Gazprom lige i europskih kup natjecanja. Nexe je odlično je organiziran klub, s visokim ambicijama, kojeg s klupe vodi mladi rukometni stručnjak Hrvoje Horvat.

 

Mateo je prve rukometne korake napravio u matičnom klubu RK Čapljina, da bi 2014. godine prešao u RK Izviđač u kome je izrastao u jednog od najboljih desnih vanjskih rukometaša BiH. Sa „Skautima“ je u prvenstvima BiH osvojio dva druga mjesta i dvije titule prvaka BiH. Bio je član šampionske generacije 2015./2016. i 2017./2018. Mateo se u ekipi Izviđača isticao srčanošću i bespoštednom borbenošću, nikad se nije štedio i predavao, za Matea nije bilo izgubljene lopte.

 

Ozljeda u odsudnim trenucima su Matea spriječile da napravi i reprezentativnu karijeru. Želimo Mateu da s Nexeom ostvari svoje želje i ambicije.


Čestitamo Mateo i sretno!

 

Rodin nancy 620

 

Rodin maglaj 620 1

 

Rodin ljubuski 620

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo